juni 17, 2017

Scooters

Mats scooters bergen op zoom

Aanbod scooters

Bij Mats scooter in Bergen op Zoom bent u aan het juiste adres voor aankoop van uw nieuwe of gebruikte scooter. Door onze ruime voorraad heeft u de keuze uit veel verschillende modellen. Ook bieden wij u een groot aantal accessoires zoals helmen en sloten. Wij leiden u op een relaxte wijze door het aankoop traject. Degelijk advies en een tevreden klant zijn voor ons het belangrijkst.

Nieuw

Wij hebben een grote collectie nieuwe scooters in onze showroom staan. Hierdoor kunnen wij u alle mogelijkheden laten zien, van een scooter met grote wielen tot een scooter die meer geschikt is voor mensen met lange benen. U vind het allemaal bij ons in de showroom. Wij zijn officieel dealer van Vespa, Piaggio, Kymco en BTC Scooters.

Vespa

Al jaren levert Vespa scooters van de hoogste kwaliteit. Vespa is het enige scooter merk dat zijn scooters bouwt op een zelf dragende carrosserie. Het iconische merk levert zijn scooters sinds 2018 met een zuinige euro 4 motor. Deze motor zorgt er voor dat elke Vespa zeer zuinig met brandstof om gaat. Een verbruik van 1:50 is zeer goed te halen. Mats scooters levert vele originele en after market accessoires voor alle Vespa modellen. Denk hierbij aan windschermen, koffers, alarmen en diverse verlichting. Ook is het bij ons mogelijk uw Vespa in een speciale, door u uitgekozen kleur te spuiten!

Piaggio

Piaggio staat voor kwaliteit en duurzaamheid voor iedereen. Ben je op zoek naar een nieuwe Piaggio? Mats Scooters is officieel dealer. Of u nu kiest voor de legendarische Piaggio Zip of de nieuwste Piaggio Liberty wij bieden u alle service die u mag verwachten van een officiƫle dealer.

Kymco

Kymco levert al jaren lang kwalitatief hoogwaardige scooters tegen een aantrekkelijke prijs. Bij Kymco kunt u een no-nonsense scooter verwachten die gewoon doet wat u wilt. Kymco levert sinds 2018 zijn scooters met een zuinige euro 4 motor. Hierdoor bent u in staat om zeer economisch van A naar B te rijden. Kymco bied de ideale scooters voor de intensieve woon-werk rijder.

BTC Scooters

Bij BTC Scooters vind u scooters voor elk budget, van de iconische Riva tot een BTC Speedy je vind ze allemaal. BTC Scooters staat voor waar voor uw geld.

Occassions

Bij Mats Scooters bent u ook voor uw gebruikte scooter aan het juiste adres, wij leveren al onze gebruikte scooters af met een onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie